MIZU BAR

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 218 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mizu Bar. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2022 om 16:02 the poke bowl was delicious and a generous sized portion
10 jun 2022 om 21:12 Ik heb onwijs lekker gegeten, rijst met kip en beef. Echt een aanrader.
12 mei 2022 om 22:32 Niet lekker
4 feb 2022 om 21:54 Het eten was zoals altijd heerlijk, alleen de bezorging was niet normaal traag. Echt jammer.
24 nov 2021 om 20:02 Varkensvoer
13 okt 2021 om 21:17 Bezorging duurt steeds langer, at the end mizu bar gebeld en eten zelf gehaald
12 okt 2021 om 21:27 Beef soep was great, goedgevuld ook. Bezorger vriendelijk....maar NEGENTIG MINUTEN op een dinsdagavond?! Ik stierf vd honger, was furieus!! Dus is niet voor de bezorger die ene ster, maar voor de ABSURD lange wachttijd!! Word weer pissed als ik eraan denk
24 aug 2021 om 19:06 Heerlijk
28 jun 2021 om 16:26 1:30 minutes delay
28 mei 2021 om 21:41 Very good quality food, which we very much enjoyed. Only problem was that our edamame was missing from the order which disappointed our son.
27 mei 2021 om 21:31 Food was not delivered. I picked up by myself after 1 hour waiting ... Very bad service